BABAGAN AWAKE DHEWE

Sajrone pirang-pirang taun, kanthi kekuatan teknis sing kuat, produk sing berkualitas lan diwasa, lan sistem layanan sing sampurna, kita wis entuk pangembangan kanthi cepet, lan indeks teknis lan efek praktis saka produke wis dikonfirmasi lan dipuji dening mayoritas pangguna, lan entuk sertifikat produk bermutu, lan wis dadi perusahaan sing kondhang ing industri kasebut.

Ing mangsa ngarep, perusahaan bakal terus kanggo menehi muter lengkap kanggo kaluwihan dhewe, tansah adhering kanggo tenet saka "anjog ing ilmu lan teknologi, porsi pasar, nambani wong karo integritas lan nggayuh kasampurnan" lan filosofi perusahaan saka "produk sing. wong", terus-terusan nindakake inovasi teknologi, inovasi peralatan, inovasi layanan lan inovasi metode manajemen, lan terus-terusan ngembangake produk sing luwih murah kanggo nyukupi kabutuhan pembangunan ing mangsa ngarep.Liwat inovasi kanggo terus-terusan ngembangake produk sing luwih larang regane kanggo nyukupi kabutuhan pangembangan ing mangsa ngarep, lan kanthi cepet nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing murah, regane murah, minangka tujuan sing ora bisa ditindakake.

  • 40 Taper
  • 3/4/5 Sumbu
  • 12k-30k RPM
  • 24-40 piranti
    Kapasitas
  • src=http___www.hyber.com.cn_images_cn_about_p4s.jpg&refer=http___www.hyber.com
  • promosi01
  • Waca Kanggo dhewe

    Tembung mung bisa menehi pitutur marang kowe.Priksa galeri foto iki kanggo ndeleng Haas saka saben sudut.

  • promosi02

Nindakake Luwih

Saka kontrol paling pangguna-loropaken ing industri, kanggo Wireless Intuitive Probing System (WIPS) inovatif, kanggo pilihan saka sudhut spindles lan alat pangisi, kita ngijini sampeyan ngatur mesin supaya bisa kanggo sampeyan.Sawise kabeh, sampeyan ngerti apa sing sampeyan butuhake luwih apik tinimbang sapa wae.Sinau luwih lengkap babagan kabeh sing ditawakake Haas.

Mbangun Mesin Mould Panjenengan

Siap nggawe pabrik vertikal Haas anyar sampeyan?
Ayo goleki mesin sing pas kanggo toko sampeyan, lan nggawe dhewe kanthi nambah pilihan lan fitur sing cocog karo sampeyan.