Profil Perusahaan

Jiangxi Zhongfu Cemented Carbide Co., Ltd.

Kejujuran, kualitas pisanan, kita ngarep-arep kanggo entuk kahanan win-win karo pelanggan kabeh ndonya lan maju bebarengan.

Tim Kita

Kita duwe sawetara insinyur senior sing wis pirang-pirang dekade melu ing bidang karbida semen.Ing wektu sing padha, kita aktif ngenalake teknologi lan peralatan canggih, milih bahan mentah sing berkualitas tinggi, lan netepi kontrol kualitas sing ketat.

Kisah Kita

Jiangxi Zhongfu Cemented Carbide Co., Ltd. didegaké ing taun 2001 kanthi total aset 80 yuta yuan.Dumunung ing Zona Pengembangan Ekonomi lan Teknologi Nasional Kutha Nanchang, Provinsi Jiangxi, China.Jembaré 90.000 meter persegi.Iki minangka perusahaan dagang sing spesialisasine ing produksi lan pabrik produk karbida semen., Kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001.Produk utama kami yaiku macem-macem batang karbida semen, tabung, sabuk, alat pertambangan, gambar kawat mati, tip alat, uga macem-macem karbida semen non-standar, mata bor PCB, mata bor engraving, mata bor alat, lan liya-liyane. digunakake digunakake ing Metallurgy, Electronics, tekstil, pertahanan nasional, Furnitur lan kothak, banget populer ing Eropah, Jepang, Amerika Serikat lan pasar domestik kita

Sajrone pirang-pirang taun, kanthi kekuatan teknis sing kuat, produk sing berkualitas lan diwasa, lan sistem layanan sing sampurna, kita wis entuk pangembangan kanthi cepet, lan indeks teknis lan efek praktis saka produke wis dikonfirmasi lan dipuji dening mayoritas pangguna, lan entuk sertifikat produk bermutu, lan wis dadi perusahaan sing kondhang ing industri kasebut.

HTB10Os7JVXXXXbSXFXXq6xXFXXX3

Ing mangsa ngarep, perusahaan bakal terus kanggo menehi muter lengkap kanggo kaluwihan dhewe, tansah adhering kanggo tenet saka "anjog ing ilmu lan teknologi, porsi pasar, nambani wong karo integritas lan nggayuh kasampurnan" lan filosofi perusahaan "produk sing. wong", terus-terusan nindakake inovasi teknologi, inovasi peralatan, inovasi layanan lan inovasi metode manajemen, lan terus-terusan ngembangake produk sing luwih murah kanggo nyukupi kabutuhan pembangunan ing mangsa ngarep.Liwat inovasi kanggo terus-terusan ngembangake produk sing luwih larang regane kanggo nyukupi kabutuhan pangembangan ing mangsa ngarep, lan kanthi cepet nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing murah, regane murah, minangka tujuan sing ora bisa ditindakake.