Pabrik grosir kothak tungsten woodworking carbide tombol sisipan

Katrangan singkat:


Detail Produk

DESCRIPTION liyane

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Panggonan Asal:
Jiangxi, China
Jeneng merek:
PETORI
Nomer Model:
SPUB86M
Dianggo:
Alat Nguripake njaba
kekerasan:
92HRC, 92HRC
Lapisan:
ora dilapisi
jeneng produk:
sisipan scarfing karbida
lumahing:
CVD dilapisi
Gunakake:
Alat Nguripake njaba
warna:
emas
Model:
Model Standar
Sertifikasi:
ISO9001
ukuran:
Ukuran Pelanggan
Sampel:
kasedhiya
Bahan:
Tungsten Carbide Kab
Pabrik grosir kothak tungsten woodworking carbide tombol sisipan
Deskripsi Produk

Spesifikasi

Kabeh spesifikasi bisa digawe khusus.
Packing & Pangiriman

Profil Perusahaan
Jiangxi ZhongGang Cemented Carbide Co., Ltd dumunung ing ChangBei Economic & Technological Development Zone, kutha Nanchang, provinsi Jiangxi, China, yaiku perusahaan produsen profesional produk khusus tungsten karbida.Produk kompetitif kita yaiku rod tungsten karbida, dering, tabung, strip, alat pertambangan, alat teknik, gambar mati, pukulan mati, sisipan ngowahi, paduan abot, non-magnetik lan macem-macem produk khusus, lan liya-liyane. metalurgi, mesin, pertambangan, industri kimia, tenaga listrik, elektronik, tekstil, industri perang lan manufaktur & riset ilmiah liyane.Produk PETORY merek kita diekspor menyang Eropa, Amerika,Asia.. Kita wis lulus Sistem Manajemen Kualitas ISO9001:2008 sertifikasi.Kita bisa gawé minangka syarat tartamtu customer lan netepi filosofi "ikhlas dadi inti kita, kualitas pisanan", kita ngarep-arep kanggo menang-menang lan maju bebarengan karo kita pelanggan kabeh ndonya.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kita tetep semangat bisnis "Kualitas, Kinerja, Inovasi lan Integritas".We goal kanggo nggawe luwih worth kanggo kita pelanggan karo sumber sugih kita, mesin state-of-the-art, buruh experienced lan panyedhiya ngédap kanggo 100% Original China CNC Tungsten Carbide Insert Cnmg, Dnmg, Tnmg, Wnmg, Ccmt, Dcmt, Spkn, Tpkn, We welcome konsumen anyar lan lawas kanggo ngomong karo kita liwat telpon utawa ngirim metu kita pitakonan liwat mail kanggo long term asosiasi perusahaan lan entuk asil bebarengan.
    100% Original China Milling Insert, Tpkn 2204, Jeneng Perusahaan, tansah gegayutan karo kualitas minangka pondasi perusahaan, ngupaya pembangunan liwat tingkat kredibilitas sing dhuwur, netepi standar manajemen kualitas ISO kanthi ketat, nggawe perusahaan peringkat paling dhuwur kanthi semangat kemajuan- nandhani kejujuran lan optimisme.

    Biasane kita mikir lan praktik sing cocog karo owah-owahan kahanan, lan tuwuh.Kita ngarahake prestasi pikiran lan awak sing luwih sugih lan uga urip kanggo China Produk Anyar China Gw Carbide-Tungsten Carbide Turning Tools Milling Inserts with PVD Coating for Steel Cutting, Kita wis beroperasi luwih saka 10 taun.Kita darmabakti kanggo produk kualitas lan dhukungan konsumen.Sampeyan ngajak sampeyan ngunjungi perusahaan kanggo tur pribadi lan pandhuan bisnis sing luwih maju.
    China New Product China Inserts, Carbide Insert, Saiki, kita wis nyoba mlebu pasar anyar sing ora ana lan ngembangake pasar sing wis ditembus.Amarga kualitas unggul lan rega sing kompetitif, kita bakal dadi pimpinan pasar, sampeyan kudu ora ragu-ragu hubungi kita liwat telpon utawa email, yen sampeyan kepengin weruh produk lan solusi.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita