Kabar

  • Ngerti Proses lan Keuntungan

    Tip karbida brazing minangka praktik umum ing industri manufaktur, utamane ing produksi alat pemotong lan sisipan.Proses kasebut kalebu nggabungake tip karbida menyang awak alat kanthi nggunakake bahan brazing, biasane campuran perak.Tip brazed sing diasilake nawakake sawetara keuntungan, ...
    Waca liyane
  • Bahan paling apik kanggo Blades Karbida Brazing

    Nalika nerangake sisipan karbida brazing, milih bahan sing pas iku penting kanggo entuk ikatan sing kuat lan awet.Sisipan karbida umume digunakake ing alat nglereni kanggo aplikasi mesin amarga kekerasan lan resistensi nyandhang.Kanggo mesthekake kinerja optimal saka sisipan, iku perlu ...
    Waca liyane
  • Apa tungsten karbida magnetik utawa ora?

    Tungsten carbide minangka bahan populer sing digunakake ing macem-macem industri amarga kekerasan lan ketahanan sing luar biasa kanggo nyandhang lan karat.Salah sawijining pitakonan umum sing muncul yaiku apa karbida tungsten magnetik utawa ora, utamane ing konteks bagean karbida non-magnetik.Tungsten karbida...
    Waca liyane
  • Kaluwihan saka Brazing Tips ing Non-Magnetic Carbide Custom Parts

    Nalika nggawe bagean khusus karbida non-magnetik sing berkualitas, tip braze minangka komponen penting kanthi akeh kaluwihan.Tip brazed digawe kanthi nggabungake bilah karbida menyang awak baja nggunakake proses brazing, nggawe ikatan sing kuwat lan awet.Cara gabung bahan iki dadi ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti apa bahan rel baja tungsten?

    1. Pambuka kanggo Tungsten Steel Rail Material Bahan alur guide baja Tungsten asring digunakake kanggo nggawe linear ngusapake Panuntun lan rod babak ngusapake Panuntun.Iku bunder utawa persegi dowo cemented carbide (umume dikenal minangka baja tungsten) digawe saka WC tungsten carbide lan Co alloy tikar mentahan ...
    Waca liyane
  • Jinis lan nggunakake punches baja tungsten

    Jinis lan nggunakake punches baja tungsten

    Tungsten steel punch punch punch.Stamping mati.Nggawe die.Mesin pukulan sing bisa.Die forging die.Alat tambang.Punching [impact] bor bit.Kadhemen mbentuk.Mesin pukulan tekanan mburi.Stretching die.Pukulan tindikan stainless 305 digunakake ing baja kenthel kanthi asil sing apik.T...
    Waca liyane
  • Faktor sing kudu dianggep nalika milih bit bor karbida semen

    Nalika milih pengeboran karbida semen, syarat akurasi dimensi pengeboran kudu dianggep dhisik.Umumé, luwih cilik aperture sing bakal diproses, luwih cilik toleransi.Mulane, manufaktur pengeboran biasane nggolongake pengeboran miturut diameter nominal t ...
    Waca liyane
  • Analisis status quo lan pangembangan alat pemotong logam

    Alat pemotong yaiku piranti sing digunakake kanggo nglereni ing manufaktur mesin.Akèh-akèhé saka lading sing digunakake mesin, nanging ana uga tangan-digunakake.Wiwit alat sing digunakake ing manufaktur mekanik umume digunakake kanggo ngethok bahan logam, istilah "alat" umume dipahami minangka ...
    Waca liyane
  • Majalah Logam Top "Acta Materialia": Prilaku Pertumbuhan Retak Kelelahan saka Alloy Memori Bentuk

    Wesi memori wangun (SMA) nduweni respon deformasi karakteristik kanggo rangsangan termomekanik.Rangsangan termomekanik asalé saka suhu dhuwur, pamindahan, transformasi padhet nganti padhet, lsp.
    Waca liyane