SPUB86C P40 uncoated blanked tools cemented sisipan karbida

Katrangan singkat:


Detail Produk

DESCRIPTION liyane

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Panggonan Asal:
Jiangxi, China
Jeneng merek:
PETORI
Nomer Model:
SPUB86C
Dianggo:
Alat Nguripake njaba
kekerasan:
92HRC, 92HRC
Lapisan:
CVD dilapisi
jeneng produk:
tungsten carbide scarfing insert
lumahing:
CVD dilapisi
Gunakake:
Alat Nguripake njaba
Sertifikasi:
ISO 9001
warna:
emas
Layanan:
ODM OEM
Aplikasi:
Sisipan Turning Eksternal Internal
Model:
Model Standar
Bahan:
Tungsten Carbide Kab
SPUB86C P40 uncoated blanked tools cemented sisipan karbida
Deskripsi Produk

Spesifikasi

Kabeh spesifikasi bisa digawe khusus.
Packing & Pangiriman

Profil Perusahaan
Jiangxi ZhongGang Cemented Carbide Co., Ltd dumunung ing ChangBei Economic & Technological Development Zone, kutha Nanchang, provinsi Jiangxi, China, yaiku perusahaan produsen profesional produk khusus tungsten karbida.Produk kompetitif kita yaiku rod tungsten karbida, dering, tabung, strip, alat pertambangan, alat teknik, gambar mati, pukulan mati, sisipan ngowahi, paduan abot, non-magnetik lan macem-macem produk khusus, lan liya-liyane. metalurgi, mesin, pertambangan, industri kimia, tenaga listrik, elektronik, tekstil, industri perang lan manufaktur & riset ilmiah liyane.Produk PETORY merek kita diekspor menyang Eropa, Amerika,Asia.. Kita wis lulus Sistem Manajemen Kualitas ISO9001:2008 sertifikasi.Kita bisa gawé minangka syarat tartamtu customer lan netepi filosofi "ikhlas dadi inti kita, kualitas pisanan", kita ngarep-arep kanggo menang-menang lan maju bebarengan karo kita pelanggan kabeh ndonya.

FAQ


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • "Sincerity, Innovation, Rigorousness, lan Efficiency" punika konsepsi ngengkel saka perusahaan kita kanggo long-term kanggo berkembang bebarengan karo pelanggan kanggo timbal balik bebarengan lan keuntungan bebarengan kanggo OEM Produsen China CNC Lathe Machines Tungsten Carbide Sisipan kanggo Lathe Machine, Kita saiki duwe diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah, sing wis entuk reputasi apik banget saka pelanggan ing endi wae ing saindenging jagad.
    Pabrik OEM Sisipan Karbida China, Sisipan, Kanggo sapa wae sing kepengin banget karo barang apa wae sawise sampeyan ndeleng dhaptar produk, mesthine sampeyan kudu ngubungi kita kanggo pitakon.Sampeyan bisa ngirim email lan hubungi kita kanggo konsultasi lan kita bakal nanggapi sampeyan sanalika bisa.Yen gampang, sampeyan bisa nemokake alamat kita ing situs web kita lan teka menyang bisnis kanggo informasi luwih lengkap babagan barang dagangan kita dhewe.Kita tansah siyap kanggo mbangun hubungan kerjasama lengkap lan mantep karo pelanggan bisa ing lapangan related.

    Solusi kita wis diidentifikasi sacara wiyar lan dipercaya dening para panuku lan bisa nyukupi kabutuhan ekonomi lan sosial sing terus-terusan babagan rega paling apik ing Sisipan Tungsten Carbide Penggilingan Bahu China kanthi Pengolahan Efisien Dhuwur, Yen sampeyan ngupayakake bagean rega sing Hi-kualitas, Hi-stabil, Kompetitif, jeneng perusahaan iku pilihan sing paling apik!
    Rega paling apik ing China Tungsten Carbide Insert, Tungsten Carbide, Perusahaan kita nggarap prinsip operasi "basis integritas, kerjasama digawe, orientasi wong, kerjasama win-win".Muga-muga kita bisa duwe hubungan loropaken karo pengusaha saka kabeh ndonya.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita