Tur Pabrik

kauntungan kita

Jiangxi Zhongfu Cemented Carbide Co., Ltd. didegaké ing taun 2001. Produk utama kita yaiku macem-macem rod karbida semen, tabung, sabuk, alat pertambangan, gambar kawat mati, tips alat, uga macem-macem karbida semen lan bor PCB sing ora standar. ., Ukiran bit, alat bit, lan sapiturute, digunakake digunakake ing metalurgi, elektronik, tekstil, pertahanan nasional, Furnitur lan lapangan liyane

Ing produksi jangka panjang lan manajemen operasi, perusahaan wis mboko sithik kawangun pesawat saka langkah kontrol proses standar lan titik kontrol, kang bisa nyedhiyani pangguna karo produk kualitas dhuwur sing ketemu syarat customer ing kabeh aspek.

Perusahaan kasebut dilengkapi karo peralatan lengkap sing dibutuhake kanggo riset lan pangembangan produk karbida lan alat semen, lan bisa nindakake tugas produksi batch cilik produk karbida semen.Saiki, platform riset lan pangembangan teknologi perusahaan wis tekan tingkat rata-rata industri domestik.