Harga paling apik YG8 tungsten carbide gripper sisipan kanggo chuck rahang

Katrangan singkat:


Detail Produk

DESCRIPTION liyane

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Panggonan Asal:
Jiangxi, China
Jeneng merek:
petory
Nomer Model:
21,6 * 9,0 * 6,3 mm
Dianggo:
Alat Nguripake njaba
kekerasan:
92HRC, 92HRC
Lapisan:
ora dilapisi
jeneng produk:
sisipan gripper
lumahing:
ora dilapisi
kelas:
YG6 YG8 K10 K20
Sertifikat:
ISO 9001
ukuran:
Ukuran Customized
Layanan:
ODM OEM
Bahan:
Tungsten Carbide Kab
Sampel:
kasedhiya
warna:
abu-abu
Harga paling apik YG8 tungsten carbide gripper sisipan kanggo chuck rahang
Sisipan gripper Tungsten Carbide digunakake kanthi macem-macem cara, kayata pengeboran berlian, pertambangan batu bara, pertambangan watu lan pertambangan minyak.
Sisipan Carbide kanggo Hydraulic lan Mechanical Chucks
Tungsten Carbide Gripper Pasang Gripper Gigi
Sisipan gripper karbida minangka produk unggulan kita kanggo pasar ing saindenging jagad.
Kinerja stabil, wektu layanan dawa lan digunakake ing macem-macem cara kanggo lapangan pertambangan.
Kaya ta tambang batu bara, tambang watu lan tambang minyak.
Deskripsi Produk

Spesifikasi

Kabeh spesifikasi bisa digawe khusus.
Packing & Pangiriman


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Komisi kita kudu nyedhiyakake pangguna pungkasan lan klien kanthi produk lan solusi digital portabel sing paling apik lan agresif kanggo Pabrik Asli China Tungsten Carbide Standard Reversible Insert Knives kanggo Cutting, Yen sampeyan kasengsem ing meh kabeh obyek, priksa manawa sampeyan aja ngenteni kanggo nelpon kita lan nerusake lan njupuk langkah dhisikan kanggo mbangun munggah Roman bisnis sukses.
    Pabrik Asli China Woodworking Tools, Carbide Knives, Saiki kita duwe insinyur paling dhuwur ing industri kasebut lan tim sing efisien ing riset kasebut.Apa maneh, kita duwe cangkeme lan pasar arsip dhewe ing China kanthi rega murah.Mulane, kita bisa ketemu pitakonan beda saka klien beda.Priksa manawa sampeyan nemokake situs web kita kanggo mriksa informasi luwih lengkap saka solusi kita.

    Kita gumantung marang pemikiran strategis, modernisasi pancet ing kabeh perangan, kemajuan teknologi lan mesthi marang karyawan sing langsung melu ing sukses kita kanggo CE Certificate China Tungsten Carbide Sisipan Tiles, We welcome prospek anyar lan tuwa saka kabeh lumaku kanggo ngomong karo kita. kanggo asosiasi perusahaan potensial lan sukses bebarengan!
    CE Certificate China Carbide Inserts, Inserts for Oil Tools, Perusahaan kita nggarap prinsip operasi "basis integritas, kerjasama digawe, orientasi wong, kerjasama win-win".Muga-muga kita bisa duwe hubungan loropaken karo pengusaha saka kabeh ndonya.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita